برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#46 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 312
تشکرها: 1
|
ورود شما را خوش امد می گوییم .
از سوالاتتون می شه فهمید که در مورد مکمل ها اطلاعات کمی دارید . بهتر هستش که شما یه سری اول به منابع اطلاعات دسته بندی شدۀ سایت بزنید و اگه باز هم سوالی داشتید بپرسید چون جواب تمام سوالات شما در سایت موجود هستش |
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#47 | |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,067
تشکرها: 9,062
|
نقل قول:
|
|
|
|
#48 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
|
سلام خدمت همه خصوصا استاد سلامی
من دوره پروتیئن و کراتینم این هفته تموم میشه 5 کیاو اضافه کردم با توجه به چیزهایی هم که راجی اضافه کردن آب و عضله تو سایت دیدم فکر نمیکنم آب اضافه کرده باشم چون اگه قرار بود آب اضافه کنم فکر کنم مثله دوستم باید 12- 13 کیلو اضافه میشد نه 5 کیلو!!! البته من ازونایی هسم که به زور وزن اضافه میکنم در هر صورت من دوس دارم بیشتر از این اضافه کنم بعد از این دوره چه دوره ای پیشنهاد میکنید برای افزایش وزن و حجم؟؟ |
|
|
|
|
|
#49 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,067
تشکرها: 9,062
|
کراتین دیگه برای شما بکه بدنتان از این ماده اشباع شده است پاسخ دهی لازم را نخواهد داشت وی تمدید مصرف این مکمل فشار سنگینی را بر کلیه ها وارد خواهد کرد و کراتین را قطع کرده و نوع مکمل خود را نیز تغییر دهید. مثلا از پروتئین های کربو بالای دیگر کمپانی ها مثل پرومس دوریان یتس و بیگ مکس مکس ماسل و یا ارزون تر از همه از واسل جویس استفاده کنید. می تونید گلوتامین را نیز به برنامه خود بیافزایید البته الزامی نیست. می توانید اگر تمریناتتان از شدت زیادی برخوردار است از bcaa هم استفاده کنید فراموش نکنید اگر به شدت تمرین می کنید از این مکمل استفاده کنید.
گزینه های زیادی هست مثل aplodan شرکت ماسل تچ و ...
|
|
|
#50 |
|
عضو ماهر
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 1,390
تشکرها: 958
|
بله مي تونين وي 100% رو با كربو مخلوط و مصرف كنيد
هر چه كربو هيدرات بيشتري اضافه كنيد بيشتر باعث بالا رفتن وزن شما مي شود. 1 ورق مسترون براي اثر چشم گيري ندارد.
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |