پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ارکان پرورش اندام (انجمن گفتگو) > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 09-17-07, 14:39   #46
کاربر ویژه

آواتار mehramin

تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 312
تشکرها: 1
پيش فرض

ورود شما را خوش امد می گوییم .

از سوالاتتون می شه فهمید که در مورد مکمل ها اطلاعات کمی دارید . بهتر هستش که شما یه سری اول به منابع اطلاعات دسته بندی شدۀ سایت بزنید و اگه باز هم سوالی داشتید بپرسید چون جواب تمام سوالات شما در سایت موجود هستش
mehramin آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 09-17-07, 15:45   #47
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,067
تشکرها: 9,062
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله salamk نمايش پست
سلام خدمت دوستان گرامی ...

من پسری هستم 21 ساله - دارای قد 178 و وزن 64 کیلوگرم ...

مدتی است که در منزل حرکات ورزشی از جمله بارفیکس و شنا و دمبل و ... انجام میدم ...

تصمیم گرفتم در کنار انجام این تمرینات، کراتین و یا پروتئین مصرف کنم ...[/b]

چند سوال در این زمینه از حضور شما دارم :

1- آیا بهتر است کراتین و یا پروتئین به تنهایی مصرف شوند و یا استفاده همزمان آنها مشکلی ندارد و روند افزایش وزن و حجم بدن را بیشتر میکند ؟؟؟

2- بهترین نوع کراتین (از نظر مارک و نوع (قرص،پودر،...) ) چه نوعی است ؟؟؟

3- بهترین نوع پروتئین چه مارکی و چه نوعی است ؟؟؟ آیا پروتئین های Whey خوب است ؟؟؟

4- عوارض ناشی از مصرف کراتین و پروتئین را ذکر کنید ...

5- چگونه میزان مصرف کراتین و پروتئین را برای خودم محاسبه کنم ؟؟؟

1سوال دیگه هم از محضرتون داررم :

من نمی دونم از کراتین استفاده کنم یا گلوتامین ویا از پروتئین های whey و امثال آن و پودر سفیده تخم مرغ و ...؟؟؟

راستش این تنوع مکمل ها منو گیج کرده ...

چطوری بدونم که کدومشون بهترن و بهتر جواب میدن ؟؟؟

و یا بهتره با هم مصرف بشن ؟؟؟

ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید ...
یکی دو هفته که در این سایت پرسه بزنید اصول کلی کار دستگیرتان می شود. با این سوالات هرگز به باشگاه مراجعه نکرده و این موارد را از مربی سوال نکنید چون به شدت مستعد سوء استفاده هستید. تا می توانند دارو و مکمل و غیره به شما عرضه کرده و اسکناس می ستانند در حد تیم ملی! تا می توانند کورتون و غیره هم به خوردتان می دهند. نپرسید که کورتون چیست چون در این سایت بگردید متوجه می شوید چیست. فعلا یکی دو هفته مطالعه کنید اصول کلی کار که دستتون آمد و ماه رمضان هم که تمام شد و تب و تاب مسلمانی این مردم خوابید در یک باشگاه سالم که این روزها کم گیر می آد ثبت نام کنید و سوالاتی که در ذهن باقی مانده است نیز تماما در این سایت پاسخ داده می شود.
قديمي 09-22-07, 14:46   #48
عضو

آواتار Carino0

تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
پيش فرض

سلام خدمت همه خصوصا استاد سلامی
من دوره پروتیئن و کراتینم این هفته تموم میشه
5 کیاو اضافه کردم
با توجه به چیزهایی هم که راجی اضافه کردن آب و عضله تو سایت دیدم
فکر نمیکنم آب اضافه کرده باشم چون اگه قرار بود آب اضافه کنم فکر کنم مثله دوستم باید 12- 13 کیلو اضافه میشد نه 5 کیلو!!!

البته من ازونایی هسم که به زور وزن اضافه میکنم

در هر صورت من دوس دارم بیشتر از این اضافه کنم
بعد از این دوره چه دوره ای پیشنهاد میکنید برای افزایش وزن و حجم؟؟
Carino0 آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 09-22-07, 14:52   #49
مــــــدير کـــــل

آواتار صادق سلامی

تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,067
تشکرها: 9,062
پيش فرض

کراتین دیگه برای شما بکه بدنتان از این ماده اشباع شده است پاسخ دهی لازم را نخواهد داشت وی تمدید مصرف این مکمل فشار سنگینی را بر کلیه ها وارد خواهد کرد و کراتین را قطع کرده و نوع مکمل خود را نیز تغییر دهید. مثلا از پروتئین های کربو بالای دیگر کمپانی ها مثل پرومس دوریان یتس و بیگ مکس مکس ماسل و یا ارزون تر از همه از واسل جویس استفاده کنید. می تونید گلوتامین را نیز به برنامه خود بیافزایید البته الزامی نیست. می توانید اگر تمریناتتان از شدت زیادی برخوردار است از bcaa هم استفاده کنید فراموش نکنید اگر به شدت تمرین می کنید از این مکمل استفاده کنید.
گزینه های زیادی هست مثل aplodan شرکت ماسل تچ و ...
قديمي 10-20-07, 00:57   #50
عضو ماهر

آواتار habib

تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 1,390
تشکرها: 958
پيش فرض

بله مي تونين وي 100% رو با كربو مخلوط و مصرف كنيد
هر چه كربو هيدرات بيشتري اضافه كنيد بيشتر باعث بالا رفتن وزن شما مي شود.

1 ورق مسترون براي اثر چشم گيري ندارد.
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-14-10 15:05
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-09-10 17:31
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-30-10 09:37
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-28-10 22:46
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-26-10 23:15

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 16:53 است.