پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ارکان پرورش اندام (انجمن گفتگو) > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 11-21-07, 18:10   #51
عضو جدید

تاريخ عضويت: Oct 2007
پستها: 1
تشکرها: 0
پيش فرض راهنمایی در مصرف کراتین و پروتئین

من حدود 1 ماه هست که بدنسازی روشروع کردم ، قدم 179 و وزنم 70 هست .و در هفته 4 جلسه باشگاه میرم.
حال پیشنهاد میکنید که کراتین و پروتئین استفاده کنم؟ چه مارکی و تا چه زمانی؟
ازطرفی چون کراتین خونم کمی بالاست و این برای کلیه زیاد خوب نیست با این وضعیت چه راهی پیشنهاد می کنید؟
sogoli آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 12-18-07, 12:41   #52
عضو جدید

آواتار mr.arnold

تاريخ عضويت: Dec 2007
پستها: 23
تشکرها: 2
پيش فرض

منم توی یه سایت خارجی خوندم که مصرفشون بر خلاف ذهنیت عموم ضرری نداره چه بسا بهتر

عمل میکنه حرف niceevil هم درسته

البته من خودم الان 4 سال کار میکنم هنوز که هنوزه استفاده نکردم به همین خاطر دیدم انجمن خوبی واسه رفع مشکلاته گفتم بیام یه مشورتی هم بگیرم
mr.arnold آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 12-18-07, 18:06   #53
عضو ماهر

آواتار habib

تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 1,390
تشکرها: 958
پيش فرض

نه اگر .... مثل سل تچ گيرت اومد استفاده كن
يه بار مصرف كني شكت از بين مي ره .
قديمي 03-10-08, 20:52   #54
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 232
تشکرها: 323
پيش فرض

من می خوام یک دوره کراتین و پروتین پرو مس دوریان یتس و گلوتامین و امینوی مکس ماسل را با هم استفاده کنم برای افزایش وزن وحجم لطفا در مورد نحوه استفاده این مکملها با هم توضیح دهید البته من قبلا چند بار از پرو مس استفاده کردم ویک دوره هم از کراتین حالا می خوام این مکملها را با هم استفاده کنم وزن من حدود 65 کیلو وقدم 1.75
mom321 آفلاين است  
قديمي 03-10-08, 21:18   #55
علی پاکدل

آواتار Ali Pakdel

تاريخ عضويت: Nov 2007
پستها: 3,491
تشکرها: 8,818
پيش فرض

کراتین رو بارگیری کن و مصرف کن. تاپیک داره. بعد از ورزش معمولا کراتین + شکر - بعد از 20 دقیقه پروتئین
پروتئینت رو نمی شناسم، ولی معمولا روزی 3 بار: قبل تمرین، بعد از تمرین ، قبل از خواب(باشیر) مصرف میشه.
گلوتامین: صبح ناشتا، بعد از ورزش- فکر نکنم گلوتامین با کراتین مشکلی داشته باشه-
آمینو: صبح ناشتا، قبل از تمرین(45 دقیقه) بعد از تمرین(بلافاصل ه)
Ali Pakdel آنلاين است  
تشکر کننده
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-14-10 15:05
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-09-10 17:31
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-30-10 09:37
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-28-10 22:46
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-26-10 23:15

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 16:34 است.