برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#56 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: May 2008
پستها: 5
تشکرها: 0
|
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم ... من حدود 3 هفته است كه ورزش رو شروع كردم، قدم 178 و وزنم 55 كيلوئه و الان چند روزيه كه دارم پرتئين و كراتين مصرف ميكنم ... سوالي كه براي من پيش اومده مقدار مصرف پروتئين در هر وعده است ... روي بسته پروتئين ( Dymatize Super Mega Gainer ) نوشته شده 2 اسكوپ در هر وعده ولي چون پيمانه اين پروتئين خيلي بزرگه ( 8 اونس) ، 2 پيمانه در هر وعده و 3 وعده در روز به ظاهر خيلي زياد مياد ... اين ميزان مصرف براي من با اين وزن طبيعيه يا اينكه بايد كمتر مصرف كنم ... ممنون ميشم اگر اساتيد منو راهنمايي كنن .
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#57 |
|
مدیر انجمن
![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 1,570
تشکرها: 2,583
|
شما روزی 3تا پیمانشو بخور . اگر غذات خوب باشه 2 تا پیمانه هم کفایت میکنه(با این دوز خودش اگر بخوای بخوری یه هفته ای ته میکشه ) . درضمن با این وزن و این مدت کوتاه تمرین استفاده ازمکمل کار درستی نیست به راحتی با غذا میتونید خودتونو به 70 75 برسونید.
|
|
|
#58 |
|
عضو جدید
|
مشكل اينجاست كه هر پيمانه اش به اندازه يك شيشه سس مايونزه ! من يكبار امتحان كردم و سه وعده و هر وعده يك پيمانه كامل خوردم كه در نهايت با عرض معذرت اسهال شدم ... حالا مي خوام بدونم اگر مقدار مصرف در هر وعده رو كمتر كنم آيا تاثير پروتئين از بين ميره يا نه ؟ ممنون .
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
عضو
![]() ![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 30
تشکرها: 173
|
دوست عزیز در اولین گام ورود به این رشته باید از یک متخصص تغذیه برنامه غذایی واز یک مربی مجرب برنامه تمرین بگیری یا با توصیه های استاد سلامی و سایر دوستان نسبت به تنظیم برنامه غذایی و تمرینی با توجه به سن ، قد و وزن خودت اقدام کنی و باید بدونی که پودرهایی که به عنوان مکمل در شرایط ازمایشگاهی ساخته و عرضه می شن هیج وقت جایگزین غذا نخواهند بود و با ید در کنار یک برنامه غذایی منظم در صورت عدم تامین کالری مورد نیاز بدن به وسیله وعد ههای غذایی به هر دلیل ، استفاده بشن
امیدوارم این ورزش رو با بینش و اگاهی کامل انتخاب کرده باشی و با مطالعه کتب و مقالات استاد سلامی و استفاده از سایر منابع معتبر در دام به اصطلاح مربیان (ممد کولها و جعفر بازوها ) نیفتی . موفق باشی |
|
|
|
|
|
#60 |
|
عضو جدید
|
با عرض سلام به تمامي دوستان و اساتيد محترم ،
من الان حدود دو هفته اي هست كه پروتئين و كراتين مصرف مي كنم ، از وقتي كه مصرف پروتئين رو شروع كردم احساس مي كنم اشتهام به غذا خيلي كم شده و بعد از خوردن پروتئين ميل به غذا ندارم، مربيم به من گفته پروتئين رو يك وعده صبح (قبل از صبحانه) ، يه وعده بعد از تمرين و يك وعده هم قبل از خواب بخورم، از اونجايي كه ظهرها تمرين ميكنم و بعد از تمرين نهار مي خورم عملا در دو وعده اصلي غذاييم ( صبحانه و نهار ) دچار بي اشتهايي ميشم ... اگر ممكنه در مورد افزايش اشتها و يا احيانا اصلاح شيوه مصرف پروتئين منو راهنمايي كنيد ... البته من در همين دو هفته 2 كيلوگرم وزن اضافه كردم ... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |