برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#66 | |
|
عضو نیمه فعال
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2008
پستها: 212
تشکرها: 5
|
نقل قول:
تاثیر مخمر ابجو رو نمیدونم چه جوراست (اگه خوبه به منم بگید) ولی برای اشتها من قبلا سیپرو هیپتادین میخوردم ولی قبل از رسیدن به در یخچال خوابم میبرد و قشنگ یه روز با شکم خالی به در و دیوار میخوردم..ولی یه شربت جدید اومده که با عصاره انار درست میشه و تاثیرش هم بد نیست |
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#67 |
|
عضو نیمه فعال
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Apr 2007
پستها: 471
تشکرها: 172
|
مخمر که فکر کنم تاپیک داره و من قبل خواب می خوردم به خاطر ویتامین های گروه ب که یک جورایی باعث افزایش تستسترون می شند آخه در جای خوانده بودم که هورمنی که از مردان خارج می شود ترکیب پروتئین و ویتامین ب و اس.. است.
|
| تشکر کننده |
|
|
#68 |
|
علی پاکدل
![]() تاريخ عضويت: Nov 2007
پستها: 3,491
تشکرها: 8,818
|
1- از مردها هورمون خارج نمیشه. اسپرم+یه سری مواد مغذی خارج میشه.
2- وعده سر صبح و بعد ازورزش پروتیین رو فقط و فقط باید با آب خورد. وگرنه نخوردنش بهتره. 3-ستپروهپادین هم از اون تجویز های بی خوده. اگه درست مصرف نشه پدر درمیاره. 4- مخمر آبجو مخمر آبجو |
|
|
|
|
|
#69 |
|
مدیر انجمن
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 720
تشکرها: 1,015
|
|
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 6 نفر |
|
|
#70 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Jun 2008
پستها: 13
تشکرها: 24
|
سلام
ببخشید بهتره کراتین رو یه دوره استفاده کنم و دوره بعد پروتئین مصرف کنم عضلاتم بیشتر میشه یا هردو رو یه دوره باهم مصرف کنم ؟ قد 168 وزن 50 سن 19 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |