برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#16 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 232
تشکرها: 323
|
قبل از تمرين مصرف كراتين و پروتين به چه صورت بايد باشد اقاي سلامي شما فرموديد كه كراتين را بايد نيم ساعت قبل از تمرين مصرف كرد حالا پروتين در اين صورت بايد چه موقعي مصرف كرد
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#18 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
|
سلام خدمت استاد سلامی عزیز
استاد من یه pro mss چهار کیلو نیمی البته روش نوشته Super Mega Gainer گرفتم + 2 تا پودر کراتین ON البته قرار بود که کراتین ویدر بگیرم که نشد. نشون دادم به کسی اینارو گفتن که اصل حالا میخوام ببینم اینا اصلا خوب هست به نظر شما؟ بعد این که این کراتین ضعیفتر از ویدر هست؟ طریقه مصرفش رو هم اگه میشه بهم بگید. من قبلا ژیمناستیک کار میکردم الآن اودم بدن سازی میکنم روم به دیوار وزنم هم 55 کیلو هست قدم 175 چند بار هم بدن سازی کار کردم اما مکمل خاصی نخوردم فقط وی اونم یه بار! حالا دورباره شروع کردم و چند ماهی هست حالا میخوام دوره برم و اینا رو بهم پیشنهاد کردن. خیلی حرف زدم ممنون میشم که راهنمایی کنید. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
مدیر انجمن
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 720
تشکرها: 1,015
|
نقل قول:
اگه این تاپیک مطالعه میکردی به جوابت می رسیدی . کراتین گرفتی در صورت اصل بودن مارک خوبی ، کراتین بعد از دوره بارگیری روزی 5 گرم بلافاصله بعد از تمرین ، پروتیین هم روزی 3 وعده به این صورت 1ساعت قبل از تمرین ، بعد از تمرین و 15 دقیقه بعد از مصرف کراتین ، قبل از خواب . |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
|
ممنون من تاپیک رو قبلا کامل خونده بودم اما خواستم ببینم با شرایط بدن و نوع محصول فرق میکنه یا نه؟؟
حالا اینجور که شما گفتید یعنی کراتین رو یه وعده فقط بعد از تمیرن باید مصرف کرد؟؟ یعنی قبل از تمرین نباید مصرف کرد دیگه؟ این عکس pro mss ی که خریدم با table مشخصاتش, لطفا نظرتون رو بدید ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |