برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#26 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Mar 2007
پستها: 61
تشکرها: 33
|
سلام دوستان.
آیا مصرف پروتئین برای من که 17 سالمه مشکلی ایجاد نمی کنه؟
|
| تبليغات | |
|
|
#28 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
|
سلام دوستان
همونطور که همه جا نوشتن دوستان دیگه که کراتین بهتر با آب انگور مصرف شه 2 تا سوال برام پیش اومده 1.ساندیس که فکر نکم خوب باشه چون افزودنی داره درسته؟؟؟ این تک دانه ها چطوره؟؟ اونا خوبه؟؟ 2. آب انگور سبز بهتره استفاده کنیم یا انگور قرمز؟؟ چون من شنیدم خیلی فرق میکنه حتی زمان استفادش هم گویا فرق میکنه, شنیدم باعث لاغری میشه !!! |
|
|
|
|
|
#29 |
|
مــــــدير کـــــل
![]() تاريخ عضويت: May 2006
پستها: 5,067
تشکرها: 9,062
|
استفاده از آب انگور تنها به دلیل قند ساده ای که در این نوشیدنی وجود دارد و در مقالات لاتین آمده است و مترجمین عزیز ما هم به غلط تصور کرده اند که از آسمان وحی شده است که الا و بلا باید با آب انگور بخورید.
من معمولا با سرم قندی های دکستروز 5 درصد مخلوط کرده و می خوردن البته این گفته نیز به این معنی نیست که بروید و پول بدهید و سرم قندی 5 درصد تهیه کنید من به دلیل اینکه در بیمارستان بودم و این سرم ها به فراوان در محیط بود به جای آب قند از آن استفاده می کردم. بهترین قند برای مصرف با کراتین، قند ریبوز بوده است. آب انگور طبیعی اگر بود و هر چه هم شیرین تر بود چه بهتر و اگر نبود همان چند حبه قند ساده کفایت می کند.
|
| تشکر کننده مجموعاً 2 نفر |
|
|
#30 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 312
تشکرها: 1
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |