برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#331 |
|
رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ
![]() تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 2,357
تشکرها: 1,770
|
لطفاً فارسی تايپ کن
|
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#332 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Feb 2010
پستها: 12
تشکرها: 12
|
خسه نباشید...ببخشی د eng تایپ کردم...یه سوال کرده بودم که کسی در مورد پلاسما کور چیزی میدونه؟ فکر کنم اونیه که تو فیزیک tv نشون میده که چنتا بدنساز تو زندان دارن تمرین میکنن....البته فکر کنم اونه مطمئن نیستم....ممنون
|
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 2 نفر |
|
|
#333 | |
|
مهمان
پستها: n/a
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 4 نفر |
|
|
#334 | |
|
سلطان مرام و معرفت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2008
پستها: 4,450
تشکرها: 12,262
|
نقل قول:
![]()
جستجوی بهنیه پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی با استفاده از موتور جستجوی گوگل کار خوب امروز شما را ممکن است مردم فردا فراموش کنند، با این حال به کار خوب خود ادامه دهید. اگر مهربان باشید، ممکن است بگویند که تظاهر می کنید و انگیزه های پنهان دارید، با این حال مهربان باشید. سال روز تاسیس پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی خدمت مدیریت محترم کل سایت و همه عزیزان تبریک و تحنیت عرض می کنم
|
|
|
|
|
| تشکر کننده مجموعاً 4 نفر |
|
|
#335 |
|
عضو جدید
![]() تاريخ عضويت: Aug 2009
پستها: 3
تشکرها: 1
|
با سلام
دوستان من الان 4 5 ماه هست كه بدنسازي كار ميكنم الان تصميم به مصرف مكمل گرفتم و يك گينر ريل مس گاسپاري 2700 گرمي به همراه يك كراتين سل تچ هاردكور 2000 گرمي ماسل تچ گرفتم. چند تا سوال دارم ممنون ميشم دوستان جواب بدند. 1-دوره استاندارد براي مصرف گينر ريل مس چقدر هست و اينكه در روزهاي تمرين و روزهاي بدون تمرين چند بار و چه موقع ها بايد استفاده كرد؟ 2- اول كدوم مكمل رو مصرف كنم؟ با چه فاصله زماني؟ 3- براي كراتين هاردكور بايد 8 هفته ادامه پيدا كنه و از دستوري كه روش نوشته پيروي كنم؟ 4- به همراه اين مكمل ها نياز هست مكمل ديگه اي هم استفاده كنم؟ مثلا گلوتامين و ... 5- مصرف پروتيين و كراتين بايد در يك دوره با هم باشه؟ 5-بهترين تعداد جلسات تمرين در هفته و مدت پايان رسوندن تمرين. ويرايش توسط Power20 : 02-11-10 در ساعت 03:07 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |