پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.
HTML clipboard

پاور شاپ/ کیفیت توسط صادق سلامی تضمین می شود.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.

New Page 1
بازگشت   پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی > ارکان پرورش اندام (انجمن گفتگو) > مکمل هاي غذايي > مکمل ها و پودرهاي پروتئيني

پاسخ

لینک بک ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي 08-14-07, 21:13   #36
عضو ماهر

آواتار habib

تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 1,390
تشکرها: 958

حالت امروز من
سربه زیر

پيش فرض

با اجازه از محضر استاد

به نظر من آّب يه گزينه ي خوبييه

تبليغات

پاورشاپ
تبلیغات در پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی

http://www.powerbuilding.ir/flash/mokamel3.gif

قديمي 08-15-07, 00:21   #37
مدیر انجمن

آواتار korosh

تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 720
تشکرها: 1,015
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Carino0 نمايش پست
ممنون استاد از راهنمایی هاتون
من یه خورده فکر میکنم با شیر مشکل دارم!
میشه پروتئین رو تو چیز دیگه ریخت؟
از اب میتونی استفاده کنی ولی وعده قبل از خواب حتما باشیر مخلوط کن .
korosh آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 08-17-07, 02:51   #38
عضو

آواتار Carino0

تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
پيش فرض

دوستان تو روزایی مثه جمعه که باشگاه نمیریم تو دوره که هستیم همچنان باید پروتئین رو بخوریم یا اینکه روزی که تمرین نمیکنیم نخوریم؟ کراتین رو چه طور؟ چون کراتین رو قبل و بعد تمرین میخوریم پس وقتی تمرین نمیکنیم نباید بخوریم دیگه درسته؟

ويرايش توسط Carino0 : 08-17-07 در ساعت 02:53 دليل: مشکل تایپی
Carino0 آفلاين است  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
قديمي 08-17-07, 11:26   #39
مدیر انجمن

آواتار korosh

تاريخ عضويت: Feb 2007
پستها: 720
تشکرها: 1,015
پيش فرض

نقل قول:
نوشته اصلي به وسيله Carino0 نمايش پست
دوستان تو روزایی مثه جمعه که باشگاه نمیریم تو دوره که هستیم همچنان باید پروتئین رو بخوریم یا اینکه روزی که تمرین نمیکنیم نخوریم؟ کراتین رو چه طور؟ چون کراتین رو قبل و بعد تمرین میخوریم پس وقتی تمرین نمیکنیم نباید بخوریم دیگه درسته؟
پروتئین باید مصرف کنی بجز وعده بعد از تمرین که با غذا باید جایگزین کنی کراتین هم یک وعده ( 5 گرم ) با شکم خالی استفاده کن .
korosh آفلاين است  
قديمي 08-17-07, 13:03   #40
عضو

آواتار Carino0

تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
پيش فرض

درسته منتها من پروتیئن رو 3 وعده در روز میخورم, یک کاپ صبح یه کاپ ظهر و یه کاپ هم شب قبل از خواب, دیگه وعده بعد از تمرین ندارم که ! البته وعده قبل از خواب چون شبها ساعت 9 ورزش میکنم خود به خود بعد از تمرین محسوب میشه دیگه!

نحوه دیگه ای هم هست که بهتر باشه؟
Carino0 آفلاين است  
پاسخ

Bookmarks

برچسب ها
مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید!
شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ بدهید!
شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید!
شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید!

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال

لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
ارسال کننده از نوع تاريخ
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-14-10 15:05
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 07-09-10 17:31
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-30-10 09:37
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-28-10 22:46
مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی این تاپیک Refback 06-26-10 23:15

ساعت به وقت محلي شما: (GMT +4.5) هم اکنون 16:40 است.