برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام كنيد.
|
|||||||
| ثبت نـام | بانک مقالات | راهنماي سايت | فهرست كاربران | گروه های اجتماعی | تقويم | جستجو | ارسال هاي امروز | به فرم خوانده شده |
![]() |
|
|
لینک بک | ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#41 |
|
عضو
![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: Jul 2007
پستها: 60
تشکرها: 16
|
دوستان من سوالمو بهتر تشریح میکنم اینجوری فکر کنم بهتر باشه!
من یه پروتئین 4.5 پرو مس دارم که قبلا عکسش هم گذاشتم! و 2 تا کراتین 300 گرمی On ساعت تمرینم هم 9 شب هست, تو ساعت های دیگه نمیتونم برم, جمعه ها و دو شنبه ها هم کار نمیکنم. مربی دوز مصرفی کراتینم رو 15 گرم, یعنی 2 تا 7.5 گرم یکی قبل از تمرین و یکی بعد از تمرین داده. حالا من مشکلم سر مصرف پروتیئن هست, شما جای من بودید چه جوری مصرف میکردید؟ یا کلا این دو تا رو با توجه به زمان من چه جوری مصرف میکردید؟ مسئله مهم اینه که من اگه شب از باشگاه بیام و پروتئین مصرف کنم شدیدا جلوی اشتهام رو میگیره و به زحمت بتونم شام بخورم! از طرفی اگه بعد از تمرین بخورم مثلا ساعت 10 بعد اون وقت دوز قبل از خواب چی میشه اونو نخورم؟؟ شما بودید چه جوری مصرف میکردید؟؟ صبح ها چه طور ناشدا باشم بهتره؟؟ ممنون از همه دوستان گل بازم عکسش رو گذاشتم بچه ها گویا روش نوشته هر راند مصرفی 2 پیمانه!!! اما من همیشه یه پیمانه میریزم اون دوستم هم یه پیمانه میریخته!!! حالا شما که تجربتون بیتره بگید شما بودید چه جوری میخوردید
ويرايش توسط Carino0 : 08-17-07 در ساعت 16:53 دليل: عکس |
|
|
|
| تبليغات | |
|
|
#42 |
|
عضو
|
سلام به همه دوستان
من مشکلی برام پیش اومده کسی میتونه راهنمایی کنه؟ قبل از این که دوره برم وضعیت اشتهام خیلی خوب بود و خیلی خوب میخوردم! تونستم با غذا حدود 3 کیلو تو 2 هفته اضافه کنم! بهد از این که دوره کراتین و پروتئین رو شروع کردم هم 2 کیلو دیگه اضاقه کردم. اما الآن که حدود 2 هفته میشه دوره رو شروع کردم شدیدا با بی اشتهایی مواجه شدم! اصلا نمیتونم بخوردم. احساس ضعف هم میکنم ولی نمیتونم بخورم احساس مسکنم هر چی میخورم همونجا میمونه و پایین نمیره, مجبور میشم به زور بخورم! چند شب پیشا حتی در حال خوردن reflex کردم و گلاب به روتون هر چی خوردم بالا آوردم. احساس مسکنم غذا میخورم پایین نمیره!!!!!!!!! چی کار کنم با اینو وججود انگاری وزنم ثابت مونده! |
|
|
|
|
|
#43 |
|
کاربر ویژه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاريخ عضويت: May 2007
پستها: 1,390
تشکرها: 958
|
carnio0 ايا شما قبلا پروتئين مصرف كرده ايد؟؟؟؟؟
با عرض معذرت يبوست داريد؟؟ معمولا برخي افراد وقتي ميزان پروتئين وروديشون اون هم از نوع مكملش افزايش يهو ناگهاني مي كنه اين امر باعث به اصطلاح قفل شدن دستگاه گوارشي شون ميشه ولي اينها حدس بود اگر اططلاعات دقيق تري بدهيد بيشتر كمكتون مي كنم.
|
|
|
|
#44 |
|
عضو
|
ممنون دوستان از جوابتون
باشه کامل تر میگم تو صفحه قبل عکس table پروتئین رو گذاشتم مال شرکت دایماتیز هست super mega gainer و کراتین هم برای شرکت ON هست. والله یوبوست رو شنیده بودم که مصرف کراتین باعث میشه. اما فکر نکنم یوبوست داشته باشم اما فکر میکنم که دفعات دفعم کمتر از قبل شده!!! خب حالا اگه اینجوری شدم یعنی کمتر میرم دفع کنم چی کار کنم؟ من تاحالا کراتین مصرف نکردم پروتئین رو هم شاید 2 ,3 سال پیش یه بار whey اونم خیلی نا منظم خوردم. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
مهمان
پستها: n/a
|
سلام خدمت دوستان گرامی ...
من پسری هستم 21 ساله - دارای قد 178 و وزن 64 کیلوگرم ... مدتی است که در منزل حرکات ورزشی از جمله بارفیکس و شنا و دمبل و ... انجام میدم ... تصمیم گرفتم در کنار انجام این تمرینات، کراتین و یا پروتئین مصرف کنم ...[/b] چند سوال در این زمینه از حضور شما دارم : 1- آیا بهتر است کراتین و یا پروتئین به تنهایی مصرف شوند و یا استفاده همزمان آنها مشکلی ندارد و روند افزایش وزن و حجم بدن را بیشتر میکند ؟؟؟ 2- بهترین نوع کراتین (از نظر مارک و نوع (قرص،پودر،...) ) چه نوعی است ؟؟؟ 3- بهترین نوع پروتئین چه مارکی و چه نوعی است ؟؟؟ آیا پروتئین های Whey خوب است ؟؟؟ 4- عوارض ناشی از مصرف کراتین و پروتئین را ذکر کنید ... 5- چگونه میزان مصرف کراتین و پروتئین را برای خودم محاسبه کنم ؟؟؟ 1سوال دیگه هم از محضرتون داررم : من نمی دونم از کراتین استفاده کنم یا گلوتامین ویا از پروتئین های whey و امثال آن و پودر سفیده تخم مرغ و ...؟؟؟ راستش این تنوع مکمل ها منو گیج کرده ... چطوری بدونم که کدومشون بهترن و بهتر جواب میدن ؟؟؟ و یا بهتره با هم مصرف بشن ؟؟؟ ممنون میشم مرا راهنمایی نمایید ... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسب ها |
| مکمل, مصرف, همزمان, کراتین, پروتئین |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|
لینک بک ها (?)
لینک بک های داده شده به تاپیک: http://www.powerbuilding.ir/forums/thread258.html
|
||||
| ارسال کننده | از | نوع | تاريخ | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 73 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-14-10 15:05 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 83 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 07-09-10 17:31 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 68 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-30-10 09:37 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 41 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-28-10 22:46 | |
| مصرف همزمان كراتين و پروتئين - صفحه 51 - پایگاه تخصصی پرورش اندام و ورزش های قدرتی | این تاپیک | Refback | 06-26-10 23:15 | |